36 timmar

 
Om cirka 36 timmar är jag påväg till flygplatsen för att sen resa vidare till Australien, kan inte fatta vart tiden har tagit vägen !?
Så just nu håller jag på att packa för fullt. Det ska blir väldigt skönt att få åka ifrån denna kylan,äckligt kallt är det.
iaf, ovanför ser ni en hel del bilder,orkar inte skriva vad jag har gjort men som ni förstår har jag haft fullt upp iaf.
Förmodligen är detta sista inlägget innan jag åker, jag ska försöka uppdatera nån gång under resan men det beror på när vi får tillgång till internet. Jag är iaf tillbaka början på nästa år. 
 
hoppas ni kommer ha det bra,för det ska jag har iaf! puss

bilder från helgen!

 
 

måndag den tionde december

 
Känner att det här med att blogga inte riktigt är min grej just nu, det händer saker hela tiden så jag hinner inte med. Antingen är det mycket i skolan eller så träffar jag mina vänner osv. Fast just nu fick jag lite tid över, har precis skrivit klart ett idrottsarbete och pluggat kemi. Har prov imorgon, sen är det inte så mycket plugg kvar,känns skönt! 
 
I helgen var jag på fest hos Lovisa, riktigt kul! Det kommer förmodligen bilder lite senare ikväll.
På lördag åker jag till Australien, helt sjukt, kan inte riktigt fatta var tiden har tagit vägen, vi bokade det ju nyss!?
hehe, så jag har en del att packa också!

andra december

 
Nu var det ett tag sen sist. Jag vet att jag är lite dålig på att uppdatera men jag har inte orkat hehe
Veckan har gått snabbt iaf, hade matteprov i fredags som nog gick helt okej. Efter skolan gick jag & lovisa hem till mig, kollade på gamla bilder, lagade mat & mest tog det lugnt. Senare på kvällen kom även Sanna,Filippa,Philip & Johannes.
Igår gick jag & Lovisa upp i tid bara för att kolla på julkalendern, & den var faktiskt helt okej! 
Vi var även duktiga tjejer som bakade lussebullar som blev väldigt goda. På kvällen bakade jag pepparkakor med pappa, sedan åkte jag till Lovisa. När klockan var runt halv elva på kvällen bestämde vi oss för att gå ut & gå, det slutade med att vi gick till östra ljungby & tillbaka, haha det var ganska kallt men ändå så mysigt, vi var tillbaka runt halv ett hihi
Idag har vi mest lekt i snön med Bea & spelat spel! 
En bra början på december månad helt enkelt!

RSS 2.0