dagen innan fredag


Såhär snygga var jag & lovisa idag!
Vi håller på med ett grupparbete på engelskan & svenskan, då vår grupp fick att vi ska spela upp en scen ur Romeo & Julia, så hittade vi lite snygga grejer hehe
 
För övrigt så har denna dagen varit riktigt seg & tråkig,brukar vara så på tordagar eftersom vi bara har tråkiga ämnen & långa lektioner,sen går vi dessutom till fyra. Efter skolan stack jag iaf till gymmet en timme,riktigt skönt faktiskt. Känner att jag kommer ha träningsvärk imorgon,men då känner man bara att man varit duktig!
 
 

6 km

 
Har precis kommit in efter en lång runda, 6 km blev det faktiskt. Riktigt skönt väder att vara ute & gå i,så känner mig lagom duktig hehe
Innan idag var jag som sagt på risk ettan,riktigt segt men nu är det gjort iaf. Kommer närmare & närmare körkortet. Sen stack jag till skolan men vi hade ingen riktig lektion så jag va hemma igen vid halv två.
 
Nu tänkte jag gå ner & hitta nåt att äta,sen åker jag till philip & sover där.
en bra dag helt enkelt!

saknar

 
ta mig tillbaka

tisdag

 
Hejsan!
Kände för att uppdatera här lite,det kom upp lite bilder för nån dag sen,annars så har det stått tomt ett tag. Det har hänt lite sen dess, vi har bland annat haft sportlov. Pappa var bortrest så jag hade huset för mig själv, men jag fick bland annat sällskap av philip, alexandra & lovisa. 
Sen har jag även träffat mamma & brasse, varit på väla en sväng, haft körlektion & förra lördagen hade vi tjejkväll hemma hos mig, mycket trevligt!
 
nu ska jag alldeles strax krypa ner i min säng, imorgon blir det att sticka till körskolan, risk ettan hela förmiddagen!
puss
 

bästa


bloggpaus

 
Lägger ner det här med att blogga,för ett tag iaf,känner att jag inte hinner med det eller har nån lust.
Kommer tillbaka nån gång när ni minst anar det,puss!

hehe

 
 
Äntligen fredag & helg!
Denna dagen blev inte alls som tänkt, i vanliga fall har jag bara en lektion på fredagar, mellan 11,55 till 12,35. Men jag brukar alltid komma på morgonen för att plugga, & det gjorde jag även idag. Sen vid tio tiden får vi reda på att kemin är inställd. Så jag kom till skolan helt i onödan.
Men då stack jag, lovisa & philip hem till mig.
Alltså har jag inte gjort speciellt mycket idag hehe 
 
men snart ska jag sticka till min syster, hihi hoppas ni får en bra helg!
 
 

RSS 2.0